Player
Gigolo Services: Trusted Gigolo Services: Order with visa Gigolo Services: Order with master Gigolo Services: Order with ideal Gigolo Services: Order with maestro
Gigolos on YouTube Gigolos on facebook Gigolos on twitter Gigolos on Instagram
Gigolo Services: telephone numbers

Gigolo worden..? Wij zijn benieuwd naar je kandidatuur!

Gigolo worden doe je niet zomaar eventjes. The Men's Company houdt zich al sinds 2009 intensief, professioneel en full time bezig met wat vrouwen willen als het om mannen gaat.

Inmiddels is The Men's Company uitgegroeid tot veruit het grootste en bekendste High Class gigolo bureau in Nederland en in Europa. Daarnaast werkt The Men's Company ook internationaal, vooral in België, Duitsland en Groot Brittanië. We hebben een uitstekende reputatie weten op te bouwen, en we krijgen veel media aandacht zoals je kunt zien op onze pagina “Media” en op ons You Tube kanaal.

Ook de reviews van onze klanten en onze scores op de zoekmachines spreken voor zich. The Men's Company verkoopt geen praatjes en biedt niet tegen betaling cursussen of certificaten e.d. aan mannen aan, maar is een druk bedrijf zonder blabla. Dat wil zeggen dat bij ons daadwerkelijk de boekingen plaats vinden.

Gigolo job

Een gigolo job heeft voor veel mannen een grote aantrekkingskracht. Dat is de reden dat er steeds weer bedrijfjes en personen zijn die daar aan willen verdienen en allerlei informatiedagen, dvd's, cursussen en certificaten aan mannen aanbieden. Waarbij vaak onjuiste informatie over het werk als gigolo - en veel te rooskleurige vooruitzichten worden verschaft. Heel vervelend voor die mannen, en zonde van het geld. The Men's Company distantieert zich nadrukkelijk van dergelijke aanbieders van cursussen en opleidingen.

Werk als gigolo

Het werk als gigolo omvat altijd de bereidheid tot intiem kontakt met de klant. Dat je als gigolo ook regelmatig met de klant naar events, theater of dinnerdates mag, is een fabeltje. Goede conversatie is echter essentieel en onmisbaar. Onze klanten zijn in het algemeen aantrekkelijke vrouwen uit alle lagen van de samenleving. En vanzelfsprekend zullen we je in een later stadium uitvoerig verder informeren over wat je kunt verwachten.

Gigolo training en coaching

Gigolo training en coaching klinkt leuk maar is betrekkelijk. Werk als gigolo is niet aan te leren, je bezit nu eenmaal de basiskwaliteiten of niet. Wij ontvangen jaarlijks vele duizenden aanmeldingen van mannen voor een gigolo job, uit Nederland en omringende landen. Alle aanmeldingen worden serieus en zorgvuldig beoordeeld. Deze enorme tijdsinvestering betaalt zich echter terug in de vorm van een groot aanbod van alleen de allerbeste escort mannen, en daardoor nagenoeg 100% tevreden klanten! Met deze intensieve en tijdrovende werving en selectie onderscheiden we ons sterk van de rest van de markt.

Indien we je kandidatuur interessant vinden nodigen we je uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. We gaan na wie je bent en welke vaardigheden je precies bezit. Indien je uiteindelijk door ons een profiel krijgen aangeboden, ben je geen kosten verschuldigd. We informeren je uitgebreid over van alles en nog wat, en pas dan bieden we je zonodig en zonder kosten training en coaching aan, zowel voor - als tijdens je gigolo job. Er zijn wederzijds geen zakelijke verplichtingen want je bent zelfstandig (freelancer) met alle vrijheid, en we werken samen zolang we dat allebei willen.

Aanmelden voor Gigolo

Aanmelden voor gigolo is eenvoudig en vrijblijvend.Als je serieus geïnteresseerd bent en je denkt dat je over de benodigde kwaliteiten en eigenschappen beschikt, dan nodigen wij je graag uit om je kandidatuur via een email naar info@themenscompany.com te sturen. NB Je kandidatuur, foto's e.d. kunnen dus niet via Whatsapp ingezonden worden.

We willen graag de volgende informatie van je: naam en adres en telefoonnummer, leeftijd, lengte, gewicht, burgerlijke staat, woonplaats, opleidingen, huidig beroep, relevante ervaring, en je motivatie. Daarbij voeg je minimaal vijf duidelijke foto's van jezelf, zonder zonnebril of hoed of pet, van zowel je gezicht als je gehele lichaam. De foto's hoeven niet professioneel te zijn. Bestandsgrootte tussen 200 KB en 1 MB per foto. Je ontvangt altijd antwoord.

We zijn benieuwd!