Project Description

Beste Erwin,

Bedankt voor alle moeite, service, flexibiliteit, meedenken, professionaliteit en vertrouwen.

Nog meer bedankt dat jullie Robin voorgesteld hebben aan mij voor een date. Enige tijd geleden belde ik jullie voor een date, ik trok de stoute schoenen aan en durfde eindelijk te bellen. Maar de date moest ook nog eens snel na mijn telefoontje bij mij thuis komen. Gelukkig was dat mogelijk en hebben jullie mij Robin aanbevolen. Het was even spannend, of te wel, ik was gezond zenuwachtig, maar gelukkig zorgde Robin er voor dat mijn zenuwen snel verdwenen. De date was een schot in de roos.

Robin is lekker, charmant, gezellig, ondeugend, hij heeft een goed uithoudingsvermogen, een geweldig lijf. Hij wist precies wat ik wilde en fijn vond en ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit in mijn leven zulke heerlijke sex heb gehad met ontelbare orgasmes. Door traumatische ervaringen in het verleden was ik daartoe niet in eerder staat. Dankzij Robin kan ik weer genieten van sex en me vrij en ongeremd voelen.

Ook fijn dat het via jullie mogelijk is om de dates in een sauna met hotelkamer te regelen waarbij Robin alles verzorgde qua inchecken enzo.

Ga zo door met TMC!
Groetjes,

S.