Wij hebben een nieuw whatsapp nummer: +31(0)6 25 13 6006

Benjamin

Goedemiddag,Ook gisterenavond weer een hele gezellige en leuke avond gehad met Benjamin.Zeker nu ik hem voor de tweede keer heb gezien voelde ik me op mijn gemak en doordat ik alles tegen hem kan zeggen heeft hij me echt heel erg geholpen om fijne ervaringen op te doen met seks. Jullie heel erg bedankt voor het bemiddelen en het adviseren van Benjamin.Groeten, N.

Benjamin

Hoi Erwin en Gisele.

Ik had gisteravond een hele fijne avond met Benjamin. Ik was super nerveus maar hij liet mij zonder moeite erg om m’n gemak voelen.

Het was een ervaring om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar! Heel erg bedankt voor het regelen van de afspraak en bedank Benjamin nogmaals namens mij! Groet S.

Benjamin

Goedendag,
Ik wil jullie nog laten weten dat ik een heel fijne avond heb gehad met Benjamin. De service was uitstekend van begin (het boeken) tot eind.
Hij liet mij ook makkelijk op mijn gemak voelen, wist goed wat die aan het doen was en heeft een unieke affiniteit voor het managen van klanten zowel op sociaal als fysiek niveau.
Bedankt voor een top ervaring. Jullie en Benjamin zijn zeker een aanrader!
Groet. K.

Benjamin

Goedemorgen,
Ik heb gisteren een hele leuke en fijne avond gehad met Benjamin!
Ik denk dat ik hem nog eens ga boeken binnenkort :-). Zo’n eerste ontmoeting is toch spannend en ik denk dat hij me een tweede keer nog
veel meer laten ontspannen en genieten.
Met vriendelijke groet,
N.

Benjamin

Hoi Erwin en Gisele,

De date met Benjamin was echt top! Een hele lieve en aantrekkelijke man, die goed wist aan te voelen waar ik behoefte aan had, zowel in bed als daarbuiten.

Dankjewel voor het organiseren! M.

Benjamin

Hele leuke avond met Benjamin gehad, hij stelde mij gelijk op mn gemak. Ik gloei nog  wel even na van hem met een grote glimlach op mn gezicht. Wat was dat top! Bedankt . Gr B.

Benjamin

Hallo, ik wil jullie nog bedanken voor gisteren. Ik heb het fijn gehad en Benjamin was super lief en deed er alles aan om mij op me gemak te stellen. J.

Titel