Christian

2018-03-01T10:21:52+00:00

Wat een enorme mooie ervaring met Christian. Hij was zo lief en zorgzaam op bepaalde momenten, blikken waar je van smelt, enorm aantrekkelijk. Dit is echt je droom man. Zeker die van mij. Ga hem nog een x boeken. Dit is een ervaring om nooit te vergeten. En mocht je je relatie of wat ook rot voelen één keer deze man.

Geloof me je voelt je waardevol, wat je uiterlijk innerlijk verleden of toekomst in petto heeft. Hem vergeet je nooit meer. Hij gaf mij een fijn heerlijk gevoel en nooit te vergeten blikken. Bedankt Christian. M.

Christian

2018-02-05T19:55:53+00:00

Hallo,
De avond met Christian was voor mijn vrouw een geweldige ervaring! En voor mij ook hoor.
Smaakt naar meer dus wie weet maken we nog wel een keer gebruik van jullie diensten.
Voor nu hartelijk dank!
N.

Christian

2018-02-05T17:50:36+00:00

Good morning mr Erwin, again I want to thank you for advising us Christian. A very nice guy, funny and calm and managed in a very short time to make us feel very comfortable. C.

 

Christian

2017-11-23T09:42:36+00:00

Wij hebben een heerlijke avond met Christian achter de rug. Christian is een hele mooie, leuke man en een uitstekende minnaar. We hebben erg van hem genoten.
Wij gaan de rest van het weekend nog nagenieten.
We zouden Christian zo aanraden voor andere stellen.
Bedankt weer voor de goede service en het meedenken.
Groetjes,

M. en R.

Christian

2017-11-23T09:41:38+00:00

Great guy Chistian, down to earth, refined, polite, and considerate– recommend for anyone in Amsterdam area!

E.

Christian

2017-11-23T09:41:30+00:00

Date with Christian went very well. So nice, gentle and good to me…. and a bag full of good stuff!!! Would really like to meet him again!

H.

Christian

2017-11-23T09:40:54+00:00

Dag Erwin, bedankt voor het regelen van de date met Christian.
Zijn profiel sprak mij aan en heel fijn om de tijd te hebben om met iemand ook wat spiritueler en dieper in het leven te kijken. En voor de rest zat het ook wel goed;)
Heerlijke date! Drong pas vanmorgen tot mij door waarom hij die naam gekozen heeft. Groeten

E.

Christian

2017-11-23T09:40:05+00:00

Wanted to let you know how great a time we had with Christian. He was a genuinely nice guy and realy made the whole experience great for both of us.
We look forward to use your service again!

W.

Christian

2017-11-23T09:38:55+00:00

It was great, Christian was fabulous. Thank you so much for everything.

I.