Wij hebben een nieuw whatsapp nummer: +31(0)6 25 13 6006

Daan

Goedenavond Erwin en Gisele… het was met Daan van begin tot eind in alles een super geweldige avond: ongelofelijk relaxt, vol humor, oprecht, interessant, zonder zeemzoet gedoe, ongelofelijk geil, dierlijk en dominant maar ten alle tijde respectvol… lieve groet S.

Daan

Zoals beloofd stuur ik je hierbij mijn review. Review van een tevreden klant inzake de ervaringen met The Men’s Company.

The Men’s Company stelt zeker niet teleur.Integendeel, voor iemand – die min of meer onvrijwillig – in een nieuwe fase in haar leven belandde en haar eerste schreden heeft gezet in deze voor haar onbekende wereld van gigolo’s. Dit met de nodige zenuwen. Ik vond een prima en aandachtig luisterend oor bij Erwin, die vervolgens een goede inschatting wist te maken van de juiste gigolo voor mijn eerste ontmoeting.

Gigolo Daan heeft mij zeer geholpen om mijn zelfvertrouwen weer op te bouwen, Hij gaf mij het gevoel op en top vrouw te zijn en te kunnen zijn, Dat straalde ik ook uit naar de buitenwereld werd mij gemeld, zonder dat ik mij daar eigenlijk bewust van was.In één woord de juiste persoon in een voor mij niet al te stabiel levensmoment.Hij ontpopte zich als een coach, die met zijn ervaring en geduld een luisterend oor bood en daarmee mijn seksuele leven weer tot bloei heeft weten te brengen. Hij gaf mij een fantastisch gevoel en liet mij weer zelfverzekerd in het leven staan.

Ik heb de ontmoetingen met gigolo Daan ervaren als een heel positieve ontdekkingsreis met op de achtergrond de telefonische begeleiding van Erwin en zijn juiste adviezen.

Voor mij was het “betalen voor een fantasie”. Het heeft mij zelfbewuster gemaakt en gebracht tot het kunnen zetten van nieuwe stappen. Wat mij betreft is deze ontdekkingsreis, mede met hulp van Erwin en Daan, nog lang niet ten einde.

Een organisatie, zakelijk maar ook vooral discreet en mensgericht, die ik zeker een ieder die hier naar zoekt kan aanraden. H.

Daan

Thank you Daan was amazing. Eloquent, sexy, interesting…..amazing.

We will definitely be booking him again. Thank again. S.

Daan

Hi, date with Daan went very well, thank you. Nice guy. Appreciate everything.

Best wishes, S.

 

Daan

Hi Gisèle and Erwin,
Yesterday I spent a wonderful evening with Daan! He is such a deep person, so sweet and understanding (and in addition to that he is so handsome and a very skilled lover…I couldn’t ask more!)
Thank you Daan, you made me so happy!
And thank you both for arranging this for me.
Best Regards

C.

Daan

We had a great evening with Daan, thanks.

J.

Daan

Dag Erwin, goh wat moet ik er eigenlijk van zeggen? Gewoon weer heerlijk, gezellig en fantastisch met Daan. Groetjes

E.

Daan

Goeiemorgen! Date gister met Daan was super leuk en lekker, erg genoten.

M.

Daan en Nick

Dear Gisele & Erwin,
I hope you are doing well. Once again we would like to thank you for making our trip a wonderful time and even more amazing than we expected.
The escorts Daan and Nick you suggested were great! Knowing how to execute their job at the highest level.
Daan is a classy person and very professional, so attentive and caring,being with him is a real fun time!
As for Nick he is a very funny guy! He made us feel that we know him long time ago, an expert guy who knows how to please the clients by all means.
Thank you once again for all your cooperation and we are looking forward for our next trip definitely.

C.

Daan

Daan is the ideal companion – engaging, down-to-earth, well-spoken and receptive.
He strikes a perfect balance between charm and modesty and is capable of making any woman feel truly special.
As someone who’s been on a few paid dates, I know that combination is hard to find. He’s definitely one of the best and sets a very high standard.

K.

Titel