Frank

2019-06-25T14:48:48+01:00

Dear Erwin and Gisele, Thank you so much for helping create such a fun weekend for me and my husband.

Frank was wonderful. Interesting/interested/ kind and considerate and was absolutely brilliant at including my husband. Coming back end of August and will be in touch to book again. Best Regards S.

Frank

2018-09-11T11:30:06+01:00

Hallo Erwin und Gisele, Frank war sehr zuvorkommend und höflich. Außerdem konnte ich mich sehr gut mit ihm unterhalten und er war sehr verständnisvoll, was meine Situation betraf. Wir hatten viel Spaß und die Nacht mit ihm war klasse!

Ich habe die richtige Entscheidung getroffen, mich an Sie zu wenden, auch wenn es mich große Überwindung gekostet hat. Und Frank war genau der richtige Mann für mich! Vielen Dank für alles. Ganz liebe Grüße, H.

Frank

2018-06-20T17:38:31+01:00

Hoi, ik heb gisteren weer een heerlijke tijd doorgebracht met Frank. Relaxed, gezellig, lekker. Hij biedt de perfecte mix van strelen, masseren, praten, intimiteit en voelt precies aan wat ik nodig heb. Ik ben zó blij dat ik de stap heb genomen om via jullie een man te boeken. Door de positieve aandacht die jullie er aan geven, oa via LINDA, en de professionele maar toch persoonlijke verwerking van mijn aanvraag voelt het niet schimmig of verkeerd maar juist goed en is het echt een kadootje voor mezelf. Tot een volgende keer! Groetjes, N.

Frank

2018-06-06T21:32:29+01:00

De date met Frank was gewoon perfect. Hij is heel prettig gezelschap, geeft alle ruimte en voelt supergoed aan welke behoeften een vrouw heeft. Ik heb mogen ervaren dat ik mij mag geven en er mag zijn. Ik voel mij 20 jaar jonger en weer helemaal vrouw. Ik gun meer vrouwen zo’n zelfde geweldige ervaring.
Ik verheug mij nu al op de volgende keer. A.

Frank

2018-03-01T13:40:46+01:00

Na een turbulente periode waarin ik te weinig aandacht aan mijzelf heb gegeven besloot ik om nu in de eerste plaats voor mijzelf te kiezen. Frank bleek voor mij het perfecte gezelschap. Hij luisterde oprecht, voelde mij haarfijn aan en heeft een leuk en open karakter. Langzaam durfde ik wat te ontspannen in zijn gezelschap. Het was een heerlijke data in de sauna. Ik verheug mij op de volgende date met Frank.
M.

Frank

2018-03-01T10:13:59+01:00

Hallo Gisèle en Erwin, omdat ik mezelf wel behoorlijk overdonderd had met mijn afspraak met Frank, weet ik niet of ik hem duidelijk genoeg heb gemaakt dat ik het heel fijn vond. Frank is superlief (heel sensitief dus begrijpt de pijnpunten erg snel), supergezellig (makkelijk om mee te kletsen en te lachen) en ook superlekker. Zouden jullie dat willen terugkoppelen aan hem? Dank, M.

Frank

2019-04-02T11:53:00+01:00

Eigenlijk weet ik niet wat ik aan lovende woorden over Frank kan toevoegen want alles wat geschreven is, kan ik beamen.

Liefdevol met zalige warme handen. Met vriendelijke groet, W.

Frank

2018-06-20T17:36:03+01:00

Hi, ik wil jullie even laten weten dat ik woensdag een heerlijke tijd heb doorgebracht met Frank. Ik voelde me snel op mijn gemak bij hem. Hij kan goed luisteren, gezellig praten, lekker knuffelen en masseren, en de sex was heerlijk met letterlijk een ‘happy ending’. Ik ga ‘m zéker nog eens boeken! Groetjes, N.

Frank

2018-06-20T17:33:39+01:00

Ik had weer een leuke date met Frank, het was gezellig en we hebben veel gelachen. Ik kan me steeds beter ontspannen en dat maakt het alleen maar leuker. Ik loop al een hele tijd te worstelen met mezelf maar kom er nu steeds meer achter welke leegte ik al jaren probeer op te vullen. Deze afspraken doen me zó enorm goed, het is niet alleen de sex maar vooral het fysieke contact, aangeraakt worden, strelen, masseren, pure aandacht voor mij. Ik zit de laatste tijd steeds beter in mijn vel en begin dat ook uit te stralen, krijg opmerkingen van mensen om me heen dat ik er zo goed uit zie en vrolijker ben. Ik heb dat gisteren ook tegen Frank gezegd en een groter compliment kan ik hem (en jullie!) niet geven denk ik. Wat dit met me doet is echt geweldig. De volgende date plan ik na de vakantie(s) weer! Groetjes, N.

Frank

2018-06-20T17:30:08+01:00

Zoals beloofd, mijn date met Frank: Ik voelde me al snel bij hem op mijn gemak. Frank is heel sympathiek. Het was een goede ervaring: hij gaf mij meer vertrouwen en het gevoel dat ik er mag zijn. Want dat ben ik door omstandigheden kwijt geraakt. We hebben veel gepraat, dicht bij elkaar gelegen. En ik ben heerlijk gemasseerd. Op een moment verkrampte ik maar daar ging hij goed mee om zodat later een goede sexuele ervaring volgde. Ik kijk er met een goed gevoel en een glimlach op terug. Bedankt Frank. M.