Wij hebben een nieuw whatsapp nummer: +31(0)6 25 13 6006

Frank

De date met Frank was super, hemels. Wat een ontzettend (h)eerlijke man, en wat een lichaam! Frank was op tijd hier en de zenuwen gierden door mijn lichaam. Maar het ging allemaal heel relaxt, heel ontspannen, even een knuffel. We hebben heerlijk zitten kletsen over van alles. En het ging gewoon allemaal vanzelf. Frank is een fantastische minnaar, beheerst, respectvol, sexy.

Ik wist niet dat ik het nog allemaal in me had maar een wereld is voor me open gegaan. Het is lang geleden dat ik me zo op en top vrouw gevoeld heb. De vijf uren zijn voorbij gevlogen dus dat gaan we de volgende keer anders doen :-). Zeker! Ik wil Frank heel graag weer terugzien.

Enorme dank voor de aanbeveling en de bemiddeling. Warme groet, C.

Frank

Super fijne avond gehad. Frank is een keurig kerel. Heel relaxed en fijn. Alles boven verwachting. Bouwt de spanning rustig op, kortom geweldig.

Zeker voor herhaling !!!!! Gr. J.

Frank

Dear Erwin and Gisele, Thank you so much for helping create such a fun weekend for me and my husband.

Frank was wonderful. Interesting/interested/ kind and considerate and was absolutely brilliant at including my husband. Coming back end of August and will be in touch to book again. Best Regards S.

Adam and Frank

Dear Erwin, thank you very much for the great experience with your escorts Adam and Frank yesterday.

It was an amazing time and all our wishes were fullfilled. Thank you for the excellent service.

Regards, I. and A.

Frank

Hallo Erwin und Gisele, Frank war sehr zuvorkommend und höflich. Außerdem konnte ich mich sehr gut mit ihm unterhalten und er war sehr verständnisvoll, was meine Situation betraf. Wir hatten viel Spaß und die Nacht mit ihm war klasse!

Ich habe die richtige Entscheidung getroffen, mich an Sie zu wenden, auch wenn es mich große Überwindung gekostet hat. Und Frank war genau der richtige Mann für mich! Vielen Dank für alles. Ganz liebe Grüße, H.

Frank

Hoi, ik heb gisteren weer een heerlijke tijd doorgebracht met Frank. Relaxed, gezellig, lekker. Hij biedt de perfecte mix van strelen, masseren, praten, intimiteit en voelt precies aan wat ik nodig heb. Ik ben zó blij dat ik de stap heb genomen om via jullie een man te boeken. Door de positieve aandacht die jullie er aan geven, oa via LINDA, en de professionele maar toch persoonlijke verwerking van mijn aanvraag voelt het niet schimmig of verkeerd maar juist goed en is het echt een kadootje voor mezelf. Tot een volgende keer! Groetjes, N.

Frank

De date met Frank was gewoon perfect. Hij is heel prettig gezelschap, geeft alle ruimte en voelt supergoed aan welke behoeften een vrouw heeft. Ik heb mogen ervaren dat ik mij mag geven en er mag zijn. Ik voel mij 20 jaar jonger en weer helemaal vrouw. Ik gun meer vrouwen zo’n zelfde geweldige ervaring.
Ik verheug mij nu al op de volgende keer. A.

Frank

Na een turbulente periode waarin ik te weinig aandacht aan mijzelf heb gegeven besloot ik om nu in de eerste plaats voor mijzelf te kiezen. Frank bleek voor mij het perfecte gezelschap. Hij luisterde oprecht, voelde mij haarfijn aan en heeft een leuk en open karakter. Langzaam durfde ik wat te ontspannen in zijn gezelschap. Het was een heerlijke data in de sauna. Ik verheug mij op de volgende date met Frank.
M.

Frank

Hallo Gisèle en Erwin, omdat ik mezelf wel behoorlijk overdonderd had met mijn afspraak met Frank, weet ik niet of ik hem duidelijk genoeg heb gemaakt dat ik het heel fijn vond. Frank is superlief (heel sensitief dus begrijpt de pijnpunten erg snel), supergezellig (makkelijk om mee te kletsen en te lachen) en ook superlekker. Zouden jullie dat willen terugkoppelen aan hem? Dank, M.

Frank

Eigenlijk weet ik niet wat ik aan lovende woorden over Frank kan toevoegen want alles wat geschreven is, kan ik beamen.

Liefdevol met zalige warme handen. Met vriendelijke groet, W.

Titel