Martin

2017-11-22T15:57:50+02:00

Dag Erwin, Ik heb een fijne en zeer liefdevolle avond met Martin gehad en tot slot een hemelse massage.
vriendelijke groet,

E.

Martin

2017-11-22T15:57:26+02:00

Martin, bedankt voor je verrassende date. Heerlijk dat je op mijn verzoek de lead nam, gevarieerd was, en uit alles bleek dat je er op gericht was mij een avond te verwennen. Je slotact zal ik niet gauw vergeten!
Hartelijke groet,

M.

Martin

2017-11-22T15:56:08+02:00

Hoi Erwin. De date met Martin was super! Na een paar minuten viel bij mij de spanning weg. Daarna werd het sensueel en erotisch… Nu weet ik wat squirten is…. Wauw wat een ervaring!! Tot de volgende keer!

J.

Martin

2017-11-22T15:39:52+02:00

Hoi Erwin, even een compliment voor je organisatie gisteren. Alles was perfect geregeld. Ik heb samen met Martin een paar geweldige uurtjes gehad. Nooit gedacht dat ik nog zo kon genieten. Wat een mooie perfecte charmante jongen met ogen waar je in verdrinkt . Dank je wel Martin !! Groetjes,

E.

Martin

2017-11-22T15:29:07+02:00

Hoi Erwin, de date met Martin is goed bevallen en is zeker voor herhaling vatbaar. Was trouwens erg onder de indruk van de goede service die door jullie geleverd werd. Je hebt er zeker weten een vaste klant bij 😉
Mvg,

K.

Martin

2017-11-22T15:11:40+02:00

Hi Erwin, I had a very nice time with Martin on Friday. He is very handsome, a great conversationalist, and he really knows how to set the mood for a romantic evening.

I really enjoyed spending time with him and I am extremely happy with all of my experiences with The Men’s Company.

I look forward to my next trip to Amsterdam!

D.

Martin

2017-11-22T14:55:24+02:00

Alone in a lively and trendy hotel bar with at least 80 men. None of them even compare remotely. Me, older in years though not in mind, right now on top of the world.

Nothing can get me down, I’m strong, I have just had the undivided and focussed attention of Martin. A highly performing sportive young man with a crystal clear soul, he may allow you a glimpse of it, you will never get a chance to corrupt it.

A perfectly controlled body, a perfect mind. And the enthousiasm to make you happy.

Thanks Martin, I will always remember you.

A.

Martin

2017-11-22T14:49:56+02:00

Both evenings were wonderful. Martin is bright, entertaining and accommodating.

I will definitely use your services again when I return to Europe one day. And Martin if he is available.

Thank you again for providing this service.

Dank u wel,

A.

Martin

2017-11-22T14:49:09+02:00

Beste Erwin,

Hierbij de review van vanavond. eerste indruk: Martin ziet er heel goed uit! De gezichtsfoto’s op de website doen hem geen recht.

De date: na alle tegenwerking van de weergoden zat Martin tegenover een bloednerveuze workaholic die alleen over haar werk kon praten, en die dan ook nog eens een ongebruikelijke aanvraag had toegezonden. Complimenten voor de manier waarop hij deze situatie heeft aangepakt! Hoewel hij geen Dom is heb ik de ervaring gehad waarna ik nieuwsgierig was.

Aldus zou ik een date met Martin zeker aanbevelen.

De service: ik heb jullie service als zeer correct en prettig ervaren. En ik zal jullie in de toekomst weer benaderen voor een date, dit keer zonder bondage verzoek hahaha!

Al met al bedankt voor het verwezenlijken van een fantasie.

J.