Wij hebben een nieuw whatsapp nummer: +31(0)6 25 13 6006

Pablo

Hoi, het was erg spannend mijn eerste ervaring op dit gebied. Maar toen Pablo er eenmaal was, wist hij mij meteen op mijn gemak te stellen. Ik heb echt een geweldige avond gehad. De massage was heerlijk. Pablo had zijn eigen muziek meegenomen en daarmee wist hij de sfeer goed neer te zetten. Lieve Pablo bedankt voor de lekkere uurtjes en ik hoop tot een volgende keer!

X M.

LINDA date

Op zijn vraag wat ik graag zou willen, heb ik door mijn enorme verlegenheid niet doelgericht kunnen antwoorden wat ik eigenlijk in gedachten had.
Heb aangegeven mij te laten verrassen en te laten verwennen.
We zouden beginnen met een massage, dit was niet echt helemaal voltooid zoals ik had gedacht, had willen aangeven dat aanrakingen iets krachtiger en steviger mochten, maar zoals ik dit al schreef, in direct en mondeling contact ben ik erg verlegen. Verder was het heel erg fijn, hij kwam mij goed verzorgd over.
Meer borsthaar dan beschreven was, heel fijn! een goed gesprek vooraf en erna was er ook, het klikte heel erg goed.
Mijn 1e ervaring met een gigolo was erg spannend en opwindend en ben ervan bewust en verzekerd dat “alleen” de financiële kant en probleem van hoge kosten, mij dit fijne moment van herhalen doet onthouden.
Wanneer de kosten minder hoog zouden zijn, zou dit voor mij een geweldige uitkomst zijn om als evt. vaste tevreden klant bij jullie aangesloten te willen blijven zijn.
In Linda zal ik anoniem graag verslag doen over mijn gehele ervaring voor en tijdens de eindelijk gerealiseerde date.
Dank jullie wel en een stevige dankknuffel aan Pablo!

M.

LINDA date

Pablo

Mijn date met Pablo is al weer eventjes geleden, maar ik zal het niet zo gauw vergeten!! Ik had van te voren geen verwachtingen, ik vond het wel erg spannend. Wat ik me van te voren wel heb afgevraagd, wat doe je met een man die er voor betaald wordt om je gezelschap te houden? Maar tot op het moment dat hij aanbelde had ik het eigenlijk nog steeds niet bedacht. Toen Pablo aanbelde was ik blij verast. Hij zag er goed uit, verzorgd en rook erg lekker. Het soort man met wie ik het in het uitgaansleven ook erg naar mij zin zou hebben. (maar ja welke vrouw niet). Hoe dan ook ik voelde me al snel op mijn gemak en uiteindelijk maakte het voor mij niet uit dat hij er voor betaald werd.
ik heb een prima avond gehad. het enige nadeel aan dit hele gebeuren was, dat het maar 2 uur heeft geduurd:))
ik kan niets noemen wat me tegen gevallen is, dus ik wil jou, het bureau en natuurlijk Pablo bedanken voor een herinnering waar ik nog regelmatig met een glimlach aan terug zal denken..
met vriendelijk groet

M.

LINDA date

Titel