Robert

2021-06-01T13:38:51+02:00

Was een fantastische eerste MMV ervaring!

Na een aangename kennismaking wist Robert C. te beroeren met een heerlijke massage. Het duurde dan ook niet lang voor ze zich helemaal liet gaan in het spel der passie met het ene wilde hoogtepunt na het andere����

Ook voor mezelf was het genieten van begin tot einde. Zeker voor herhaling vatbaar! 10/10 voor Robert.

Vriendelijke groet Y.

Robert

2020-12-15T12:29:05+01:00

Hoi,
Heb even tijd genomen om een inspirerende recensie te schrijven voor andere vrouwen 😉 en ook omdat hij het waard is voor zijn bewezen dienst. Je krijgt mijn toestemming om de volgende feedback op zijn site te zetten:

Letterlijk omver geblazen wat deze aangename gentelman allemaal kan. Na 12j kon ik eindelijk zonder remmingen en onzekerheden zijn wie ik ben in bed. Je hebt de “krachtige” vrouw in me kunnen temmen.

Jij weet perfect hoe je een vrouw moet aanpakken op je aangename en vlotte manier. Mijn wereld is weer breder geworden, met Robert filosoferen is Top, met hem de lust bedrijven nog meer Top.

Spijt krijg je niet bij deze boeking, dat kan ik je verzekeren! J.

Robert

2020-10-06T20:35:28+02:00

Hi Erwin en Gisèle,
Ik wilde jullie nog eens hartelijk bedanken voor de bemiddeling.

Dit is de beste beslissing geweest sinds lange tijd. Robert is lief, een knappe vent en een heerlijke minnaar, hij luistert aandachtig naar je en vindt het ook geen probleem om over zichzelf te praten. Ik loop al dagen met een grote glimlach op mijn gezicht rond na onze date.

Hij heeft me weer op en top vrouw laten voelen !

Xx J

Robert

2020-03-11T11:59:25+01:00

Wat een heer, zowel in als buiten het bed 😉  Vanwege de afstand en mijn nare ervaring met mannen, “moest” ik Robert gelijk minimaal 3 uur reserveren; dat is deze sympathieke goedlachse man meer dan waard!

Ik heb dankzij hem een top avond gehad; goede gesprekspartner (we hebben veel lol gehad) en een heerlijke bedpartner (zachte, tedere aanrakingen).

Kortom, voor herhaling vatbaar! Dank aan Gisèle & Erwin voor de bemiddeling en nogmaals dank aan Robert, ik heb genoten.
Lieve groet, AE

Robert

2020-03-09T21:03:48+01:00

Hoe jullie het weten, zo weten jullie het, maar ik had mij geen betere avond kunnen bedenken dan met Robert! Dank daarvoor.

Hartelijk dank voor het regelen! Lieve groet, A.

Robert

2019-07-09T14:44:28+02:00

Goedemiddag, Ik voelde me direct op mijn gemak bij Robert en ik kon lekker mezelf zijn.

Hij was zeer geïnteresseerd en erg sympathiek. Het was dus een geslaagde middag en ik heb er zeker geen spijt van. Het was top! Mvg. M.

Robert

2019-06-12T15:55:04+02:00

Middels deze weg wou ik jullie bedanken voor de bemiddeling voor mijn date met Robert. Ik heb een fantastische avond gehad met Robert.

Hij was verschrikkelijk lief, geduldig en dankzij hem was ik super op me gemak, voor mij was het een geweldige ervaring. Willen jullie hem namens mij nogmaals bedanken? Met vriendelijke groet, F.

Robert

2019-04-24T21:00:40+02:00

Lieber Erwin, guten Morgen! Ich hatte gestern einen unbeschreiblich schönen Abend! Die Chemie zwischen mir und Robert hat sofort gestimmt. So etwas hab ich noch nie erlebt! Ich bin ehrlich überwältigt! Nie hätte ich gedacht, dass es so etwas gibt! Ganz ganz herzlichen Dank!!! 🌹🌹

Sobald es mir möglich ist möchte ich Robert wieder sehen. Bis bald!

Liebe Grüße von M.

Robert

2020-03-11T12:00:20+01:00

Goedemorgen, een heerlijke en relaxte avond met Robert gehad. Veel gepraat, en heerlijke sex😁

Jammer dat hij zover weg woont en dat ik hem gelijk voor 4 uren moet boeken anders zou ik hem vaker boeken. Liefs W.

Robert

2018-12-30T13:49:53+01:00

Ik heb een fantastische avond gehad met Robert. Een intrigerende, prachtige man met een glimlach om bij weg te smelten! Hij stelde me direct op mijn gemak en zorgde voor een ontspannen sfeer waardoor ik me helemaal kon laten gaan. Hij vrijt met aandacht en is een heerlijke minnaar. Ik loop al dagen met een glimlach rond en krijg alleen maar complimenten dat ik er zo goed uit zie! Voor herhaling vatbaar! Bedankt voor de goede bemiddeling. E.