Een spannende homeparty?

GASTBLOG VAN SENSUELA.NL

“Een paar van mijn vriendinnen zijn lekker preuts, maar uiteindelijk hebben zij het meest besteld!” Toen wij door The Men’s Company benaderd werden voor een eventuele samenwerking waren wij vrijwel direct geïnteresseerd. Dit omdat zowel The Men’s Company als Sensuela Erotische Homeparties een duidelijk gemeenschappelijk streven heeft.. Zowel mannen als vrouwen een erotisch avontuur laten beleven. The Men’s Company enerzijds in een dienstverlenende rol en wij anderzijds door het aanbieden van een breed scala aan spannende sextoys. Onze consulenten zijn als geen ander in staat het ijs te breken, waardoor er steevast een ongedwongen en laagdrempelige sfeer ontstaat.

Maar een tikkeltje spannend zijn onze homeparties met erotische speeltjes zeker! Een reactie van één van onze gasten was ooit: “Een paar van mijn vriendinnen zijn lekker preuts, maar doordat de consulente ons alles liet ruiken, voelen en proeven waren ook zij al gauw de schaamte voorbij. Uiteindelijk hebben zij ook nog het meeste besteld!” Ook voor de gevorderden onder ons is een homeparty van Sensuela alles behalve saai. Door onze jarenlange ervaring in de erotiek en lifestyle branche hebben we veel kennis opgedaan. Hierdoor kunnen we op ieders wensen inspelen. En dan bedoelen we ook écht op ieders wensen. Wij vinden het erg belangrijk dat een erotische homeparty voor iedereen mogelijk is. Daarom verzorgt Sensuela niet alleen de veelgehoorde ladies only parties, maar ook parties voor stellen, gays en lesbiennes. Tijdens deze party’s geven onze ervaringsdeskundige consulenten bijvoorbeeld extra aandacht aan speeltjes waar partners tegelijkertijd plezier van kunnen hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van de welbekende We Vibe of een vibrerende penisring? Maar ook het pakket voor de gay / lesbi avonden is met de grootst mogelijke zorg geselecteerd en samengesteld. Voor de mannen is er ruime keuze uit prostaatvibrators, buttplugs of anale glijmiddelen van het bekende merk Boy Butter. De lesbische vrouwen onder ons kunnen denken aan een zeer buigzame Double Dong of diverse vibrators met clitorisstimulator. Wij bieden het allemaal.

Bekijk en voel, dat is beter dan online bestellen! Waarom niet gewoon eenvoudig en snel online bestellen zal je misschien denken? Naar onze mening is de keuze voor een seksspeeltje iets waarbij je vooral een beroep doet op je gevoel. Zowel emotioneel als lichamelijk. Ieder lichaam is immers verschillend en daarbij is de keuze voor vorm, materiaal en functie uitermate belangrijk. Dit is dan ook onze grootste drijfveer voor het laten ruiken, voelen en proeven van onze producten tijdens een erotische homeparty. Alle producten gaan door je handen, waardoor je precies weet wat je koopt.

Daarnaast bieden we een aantal interessante voedingssupplementen. Door onze jarenlange ervaring weten we namelijk ook dat veel mensen op bepaalde momenten in hun leven behoefte hebben aan wat extra stimulans of gewoonweg wat hulp kunnen gebruiken. Ook dat is allemaal (discreet) bespreekbaar tijdens een erotische homeparty van Sensuela. Sensuela biedt jou een avond vol entertainment met spannende sextoys en stimulerende voedingssupplementen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een erotisch avontuur!.

Beleef een avond vol plezier en maak kennis met onze spannende en ondeugende toys!