Gigolo job 2018-01-04T16:56:31+00:00

Gigolo worden..? Wij zijn benieuwd naar je kandidatuur!

Gigolo worden doe je niet zomaar eventjes. Een échte gigolo is een vakman met heel veel kwaliteiten. Wil je gigolo worden, lees dan eerst deze pagina.

The Men’s Company (TMC) houdt zich al sinds 2009 intensief, professioneel en full time bezig met wat vrouwen willen als het om mannen gaat. Inmiddels is TMC uitgegroeid tot veruit het grootste en bekendste gespecialiseerde High Class gigolo bureau in Europa. We hebben een uitstekende reputatie weten op te bouwen, en we krijgen veel media aandacht zoals je kunt zien op onze pagina “Media” en op ons You Tube kanaal. Ook de reviews van onze klanten en onze scores op de zoekmachines spreken voor zich.

The Men’s Company verkoopt geen praatjes, vraagt kandidaten geen geld voor een profiel, en biedt ook niet tegen betaling onzinnige cursussen of certificaten e.d. aan mannen aan. Kortom we zijn een druk bedrijf zonder blabla waar daadwerkelijk de boekingen plaats vinden.

Gigolo job, training en coaching

Een gigolo job heeft voor veel mannen een grote aantrekkingskracht. Dat is de reden dat er steeds weer bedrijfjes en personen opduiken die daar geld aan willen verdienen en allerlei informatiedagen, dvd’s, en nutteloze cursussen en certificaten aan mannen aanbieden, of die geld vragen voor een profiel. Waarbij vaak onjuiste informatie over de gigolo job wordt verschaft, en veel te rooskleurige vooruitzichten worden voorgespiegeld. Gigolo training en coaching klinkt leuk maar is zeer betrekkelijk. Werken als gigolo is namelijk niet aan te leren, je bezit nu eenmaal de basiskwaliteiten of niet. Heel vervelend voor die mannen, en zonde van het geld. The Men’s Company distantieert zich nadrukkelijk van dergelijke aanbieders van dergellijke cursussen en opleidingen.

Wij ontvangen jaarlijks vele duizenden aanmeldingen van mannen voor een gigolo job, uit Nederland en omringende landen. Alle aanmeldingen worden heel serieus en zorgvuldig door ons beoordeeld. Deze enorme tijdsinvestering betaalt zich echter terug in de vorm van een groot aanbod van alleen de allerbeste escort mannen, en daardoor nagenoeg 100% tevreden klanten! Met deze intensieve en tijdrovende werving en selectie onderscheiden we ons sterk van de rest van de markt.

Pas op voor website-portals

Een ander bekend fenomeen waar wij je voor willen waarschuwen zijn de vele website-portals waarop mannen hun diensten aanbieden. Sommige van die portals zien er gelikt uit (ze nemen zelfs soms onze naam en teksten over..), maar dat is schijn: je moet namelijk als man eerst geld betalen voordat je een profiel krijgt. Dat is al niet in de haak, want dat betekent dat zo’n website zijn geld verdient aan profielen, en niet aan klanten of boekingen. Dus: geen strenge selectie van mannen, en dus ook geen hoge kwaliteit. Het gevolg daarvan is dat klanten daar niet of nauwelijks boeken. Daar komt nog bij dat klanten geacht worden om rechtstreeks met je te bellen of sms-sen, waardoor je discretie natuurlijk ook vervalt. Ons advies is daarom: ga niet in zee met dergelijke website-portals, hun verdien-model kost je alleen maar geld, tijd en ergernis.

Werk als gigolo

Het werk als gigolo omvat altijd de bereidheid tot intiem kontakt met de klant. Dat je als gigolo ook regelmatig met de klant naar events, theater of dinnerdates mag, is een fabeltje. Goede conversatie en een goed niveau zijn echter essentieel en onmisbaar. Onze klanten zijn in het algemeen aantrekkelijke vrouwen uit alle lagen van de samenleving. En vanzelfsprekend zullen we je in een later stadium uitvoerig verder informeren over wat je kunt verwachten.

Aanmelden voor Gigolo

Aanmelden voor gigolo is eenvoudig, vrijblijvend, en gegarandeerd discreet. Als je serieus geïnteresseerd bent en je denkt dat je over de benodigde kwaliteiten en eigenschappen beschikt, dan nodigen wij je graag uit om je kandidatuur (uitsluitend) via een email naar info@themenscompany.com te sturen.

NB Je kandidatuur, foto’s e.d. kunnen dus niet via Whatsapp ingezonden worden. Ook eerst bellen of appen heeft geen zin, we moeten eerst een email van je hebben alvorens we iets zinnigs over je mogelijkheden kunnen zeggen.

We willen in je email graag de volgende informatie van je: naam en adres en telefoonnummer, leeftijd, lengte, gewicht, burgerlijke staat, woonplaats, opleidingen, huidig beroep, relevante ervaring, en je motivatie. Daarbij voeg je minimaal vijf duidelijke foto’s van jezelf, zonder zonnebril of hoed of pet, van zowel je gezicht als van je gehele lichaam. De foto’s hoeven niet professioneel te zijn. Bestandsgrootte bij voorkeur tussen 200 KB en 1 MB per foto. Je ontvangt altijd antwoord.

Indien we je kandidatuur interessant vinden, nemen we telefonisch kontakt met je op voor een eerste gesprekje. Vervolgens kunnen we je als tweede stap uitnodigen voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. We gaan na wie je bent en welke vaardigheden je precies bezit. Indien je uiteindelijk door ons een profiel krijgen aangeboden, ben je geen kosten verschuldigd. We informeren je uitgebreid over van alles en nog wat, zodat je goed voorbereid bent voor de gigolo job. Er zijn wederzijds geen zakelijke verplichtingen of betalingen want je bent zelfstandig (freelancer) met alle vrijheid, en we werken samen zolang we dat allebei willen.

We zijn benieuwd!