Contact 2018-02-20T20:24:06+00:00

Gigolo contact voor alle vragen en advies over een gigolo boeken

Wilt u uw wensen met ons bespreken, meer weten over de mogelijkheden met onze exclusieve gezelschapsmannen, of eerst meer informatie of advies vragen? Dat gaat snel en eenvoudig: neem vrijblijvend contact met ons op via email, telefoon, whatsapp, sms of via het onderstaande contactformulier. U kunt ook anoniem bellen. Onze zeer ervaren dames en heren staan u graag te woord en zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 24.00 uur, ook op zon- en feestdagen!

E-mail: [email protected]

Telefoon, sms of Whatsapp:
+31 (0) 6 54 686 473

LET OP: Wij behandelen en beantwoorden uw e-mail of formulier altijd snel. Indien u na 24 uur nog geen antwoord van ons hebt ontvangen, check dan uw spambox. Het komt helaas voor dat e-mails van ons daar in terecht komen!

Dit contactformulier is uitsluitend bedoeld voor klanten. Dames en heren die eventueel voor escort bij The Men’s Company in aanmerking willen komen, worden vriendelijk verzocht om niet dit contactformulier te gebruiken, en ook niet om ons eerst te bellen of te appen. Lees eerst hier meer over de sollicitatieprocedure. Daar staat precies welke actie u kunt nemen.