Dave, 28, Den Haag (NL)

Gigolo Dave, stripper, verleider en vertrouwde metgezel voor sensuele avonturen.

Ervaar een wereld van sensualiteit, avontuur en romantiek met high class gigolo Dave, jouw ultieme metgezel. Met zijn ruime ervaring als high class gigolo heeft Dave niet alleen expertise, maar ook een reputatie opgebouwd die verder gaat dan de gebruikelijke normen. Zijn sociale aard maakt elk moment met hem tot een feestelijke gelegenheid. Voor gigolo Dave is niets te gedurfd; zijn hoogste prioriteit is ervoor zorgen dat jij je  volledig op je gemak voelt.

Gigolo Dave is een expert in het creëren van een ontspannen en intieme sfeer. Beginnend met het opbouwen van een connectie, breekt hij het ijs en laat hij spanning verdwijnen. Een van zijn specialiteiten is het geven van sensuele massages, waardoor de avond op een natuurlijke manier kan evolueren. Zijn aanpassingsvermogen komt ook tot uiting in sociale kontakten, waar hij zich moeiteloos aanpast aan de omgeving. Jouw specifieke verlangens zijn voor hem van het hoogste belang, en hij streeft ernaar om aan al jouw wensen te voldoen.

Gigolo Dave is charmant, attent en mysterieus, met een vurige dosis humor. Hij is sterk betrokken bij jouw welzijn en hij is altijd bereid om zijn passies en interesses te delen met je. Zijn grootste voldoening haalt hij uit het vervullen van jouw diepste verlangens.

Zijn missie is simpel: nieuwe mensen ontmoeten en hen achterlaten met een onuitwisbare glimlach. Reizen is zijn passie, en hij geniet van elke ontmoeting als een kans om de wereld te verkennen en nieuwe avonturen te beleven.

Zijn doel is om jou onvergetelijke sensuele ervaringen te bieden die alle zintuigen prikkelen en je verlangens tot leven brengen, een wereld van sensuele verleiding, avontuur en romantiek te creëren, waarin je je volledig kunt overgeven aan je diepste verlangens.

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur met Dave. Boek nu en laat de magie beginnen!

Gigolo Dave is beschikbaar voor vrouwen en stellen M-V.

De foto’s in dit profiel zijn uiteraard van Dave, en we sturen op verzoek ook graag de herkenbare foto’s van Dave! Dat kan via Whatsapp of Telegram of  email.

Hieronder lees je de laatste beoordelingen van Dave.

Boek gigolo Dave

English:

If you are looking for a fun, sexy, humorous and attractive eye catcher …. then you have come to the right place with the sexy gigolo and stripper Dave! Dave is sociable, energetic and adventurous, he really loves meeting new people. But besides having a lot of humor, he is also quite a sensitive guy with a listening ear. He can put himself in other people’s shoes very well and when it’s convenient to have a serious conversation in which honesty and an open mind are very important to him.

Gigolo Dave is a true giver, in the sex area but also beyond, his motivation is to make the other person completely comfortable.

Gigolo Dave is available for women and couples M-F.

The pictures in this profile are obviously of Dave, and we are also happy to send the recognizable pictures of Dave on request! You can do that via Whatsapp or Telegram or email.

Below you can read the latest reviews of Dave.

 

Persoonlijke gegevens

Afkomst

Huidskleur

Standplaats

Land

Leeftijd

Lengte

Gewicht

Haarkleur

Kleur ogen

Tatoeages

Piercings

Roken

Reizen

Opleiding

, ,

Talen

,

Interesses

, , , , ,

Seksuele geaardheid

Specialiteiten

, , , , , ,

Dining

Geschapen

Tarieven zijn all in, ook geldend voor een koppel M-V, en excl. reiskosten:

2 uren € 530
3 uren € 690
4 uren € 850
5 uren € 1.010
Vanaf 6 uren, met korting € op aanvraag
Dinner date € op aanvraag
Nacht € op aanvraag
Weekend € op aanvraag

 

Beoordelingen

 1. Hans

  Gisteravond een date gehad met een dame, Dave en Nathan. Het was men eerste keer dat ik een escortedate boekte. Ze stelden me meteen gerust. Ze waren op en top professioneel en namen initiatief. Je ziet dat ze bakken ervaring hebben en ze hebben ook de looks en body. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank aan hen alledrie! H.

 2. AllSensez

  Goedemorgen Erwin en Gisele ik wilde jullie nog even laten weten dat ik een fijne avond heb gehad met Dave afgelopen dinsdag. Wat een lieve jongen! Ik wil jullie ook bedanken voor de prettige communicatie. Wellicht tot de volgende keer! Fijn weekend. Groet, M.

 3. AllSensez

  Ik heb een fijne avond gehad met Dave. Met zijn humor, charmes en brede interesse stelde hij me op mijn gemak.
  Dank je wel Dave. M.

 4. AllSensez

  Ja Dave was helemaal prima hoor! Leuke sociale vent ☺️ M.

 5. Admin

  Hi, was super! Hele gezellige avond gehad met Dave en het vervolg was ook top?? Zeker voor herhaling vatbaar.

  Weer bedankt voor de service! N.

  Dave
  Hele mooie avond met Dave gehad. Hij is veelzijdig en charmant. Erg makkelijk in de omgaan en heeft echt een killer body.

  Het was een heerlijke ervaring. ?? L.

  I had a lovely time with Dave the other night and wanted to write in to give him a little testimonial:
  Dave was an absolute sweetheart. I was pretty nervous and he went out of his way to make sure I felt safe, comfortable, and sexy as hell. I honestly would have been perfectly happy to chat and laugh with him all night, and still rather wish I could have smuggled him home in my suitcase. I highly recommend him, particularly for ladies a little nervous about hiring someone for one on one, you’ll be in good hands for sure!
  L.

  Dank je wel voor deze fijne ervaring. Heb alles los kunnen laten. War een fijn persoon is Dave. Tot een volgende keer. ?
  A.

  Alles was gelukt super leuke ervaring met Dave ??????
  J.

  Everything went great. Dave is very nice.
  C.

  Het was een hele leuke avond met Jordan en Dave, bedankt! ??
  O. en S.

  Hoi Erwin, ik was/ben erg tevreden! Dave was erg professioneel en toegankelijk, sloot helemaal aan.
  E.

  Het was echt super met Jack en Dave!
  S.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres en de naam dienen ter verificatie en worden nadrukkelijk NIET gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *