Benjamin, 28, Rotterdam (NL)

Gigolo Benjamin uit Rotterdam toegankelijk en sociaal

Gigolo Benjamin uit Rotterdam is een veelzijdige, toegankelijke, sociale man met een stoer maar tegelijkertijd ook gevoelig karakter. Met zijn sterke communicatieve vaardigheden, zijn humor en zijn uitstekende inlevingsvermogen zorgt hij ervoor dat hij op een aangename manier op de gevoelens van mensen kan inspelen zodat ze zich snel bij hem op hun gemak voelen.

Gigolo Benjamin is een echt mensenmens met een warme persoonlijkheid. Hij heeft oprechte interesse in je en dat merk je direct. Gigolo Benjamin geniet van de simpele dingen, hij staat positief in het leven en heeft een sportief uiterlijk. Een oprecht, eerlijk en uniek persoon die een perfecte connectie met je maakt.

Benjamin is beschikbaar voor stellen M-V en vrouwen.

De foto’s in dit profiel zijn van Benjamin maar uiteraard sturen we u ook graag zijn herkenbare foto’s toe via Whatsapp of via Telegram of via email [email protected]

Benjamin heeft uitstekende reviews, zie onderaan in dit profiel.

Boek nu gigolo Benjamin

English:

Gigolo Benjamin from Rotterdam accessible and social

Gigolo Benjamin from Rotterdam is a versatile, accessible, social man with a tough but at the same time sensitive character. With his strong communication skills, his humour and his excellent empathy, he makes sure he can respond to people’s feelings in a pleasant way so that they quickly feel at ease with him.

Gigolo Benjamin is a real people person with a warm personality. He has a genuine interest in you and you notice that immediately. Gigolo Benjamin enjoys the simple things, he is positive in life and has a sporty appearance. A sincere, honest and unique person who makes a perfect connection with you.

Benjamin is available for couples M-F and women.

The photos in this profile are Benjamin’s but of course we are also happy to send you his recognisable photos via Whatsapp or Telegram or via email.

Benjamin has excellent reviews, see the bottom of this profile.

 

 

Persoonlijke gegevens

Afkomst

Huidskleur

Standplaats

Land

Leeftijd

Lengte

Gewicht

Haarkleur

Kleur ogen

Tatoeages

Piercings

Roken

Reizen

Opleiding

Talen

,

Interesses

, ,

Seksuele geaardheid

Specialiteiten

, ,

Dining

,

Geschapen

Tarieven zijn all in, ook geldend voor een koppel M-V, en excl. reiskosten

2 uren € 530
3 uren € 690
4 uren € 850
5 uren € 1.010
V.a. 6 uren, met korting € op aanvraag
Dinner date € op aanvraag
Nacht € op aanvraag
Weekend € op aanvraag

 

Beoordelingen

 1. Miranda

  Benjamin is een heerlijke spontane man.. hij heeft me echt laten genieten.. was geweldig. M.

 2. Suzanne

  Benjamin is een vrolijk, gezellige, gevoelige, authentieke man. Hij stelde mij op mijn gemak en voelde mij goed aan. Hij was open en eerlijk.
  Ik voelde mij gewild, aantrekkelijk en vol energie.
  Hij ging respectvol met mijn grenzen om en hielp mij om ze zelfs wat te verleggen. S.

 3. rianne en martin

  Fantastische avond gehad, We boekten hem als getrouwd stel voor een beetje spanning en genot in het huwelijk. Benjamin is open, gezellig en voelt direct vertrouwd. Herhalingsgevaar ligt op de loer zo fijn, aanrader. Verder betrouwbaar boekingsproces en goede communicatie en tips. M. en R.

 4. AllSensez

  Hi Erwin and Gisèle, I had great time with Benjamin. ☺️Thank you for arranging it within short notice! D.

 5. Kawita

  Ik had een heerlijke avond met Benjamin. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.
  K.

 6. AllSensez

  Hey there, I had a nice time with Benjamin, thanks for arranging it ? D.

 7. Admin

  Goedemiddag,
  Ook gisterenavond weer een hele gezellige en leuke avond gehad met Benjamin.
  Zeker nu ik hem voor de tweede keer heb gezien voelde ik me op mijn gemak en doordat ik alles tegen hem kan zeggen heeft hij me echt heel erg geholpen om fijne ervaringen op te doen met seks. Jullie heel erg bedankt voor het bemiddelen en het adviseren van Benjamin.
  Groeten, N.

  Hele leuke avond met Benjamin gehad, hij stelde mij gelijk op mn gemak. Ik gloei nog wel even na van hem met een grote glimlach op m’n gezicht. Wat was dat top!
  Bedankt. Gr B.

  Hoi Erwin en Gisele,
  Ik had gisteravond een hele fijne avond met Benjamin. Ik was super nerveus maar hij liet mij zonder moeite erg om m’n gemak voelen.
  Het was een ervaring om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar! Heel erg bedankt voor het regelen van de afspraak en bedank Benjamin nogmaals namens mij!
  Groet S.

  Goedendag,
  Ik wil jullie nog laten weten dat ik een heel fijne avond heb gehad met Benjamin. De service was uitstekend van begin (het boeken) tot eind.
  Hij liet mij ook makkelijk op mijn gemak voelen, wist goed wat die aan het doen was en heeft een unieke affiniteit voor het managen van klanten zowel op sociaal als fysiek niveau.
  Bedankt voor een top ervaring. Jullie en Benjamin zijn zeker een aanrader!
  Groet. K.

  Goedemorgen,
  Ik heb gisteren een hele leuke en fijne avond gehad met Benjamin!
  Ik denk dat ik hem nog eens ga boeken binnenkort :-). Zo’n eerste ontmoeting is toch spannend en ik denk dat hij me een tweede keer nog veel meer laten ontspannen en genieten.
  Met vriendelijke groet,
  N.

  Hoi Erwin en Gisele,
  De date met Benjamin was echt top! Een hele lieve en aantrekkelijke man, die goed wist aan te voelen waar ik behoefte aan had, zowel in bed als daarbuiten.
  Dankjewel voor het organiseren! M.

  Benjamin was een zorgzame, hartelijke man. Nieuw voor mij en blij met zijn komst.
  P.

  Hallo, ik wil jullie nog bedanken voor gisteren. Ik heb het fijn gehad en Benjamin was super lief en deed er alles aan om mij op me gemak te stellen.
  J.

  Benjamin was very charming and sweet, a very fit nice body as well, we’ve enjoyed each other very much!
  Gr. S

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres en de naam dienen ter verificatie en worden nadrukkelijk NIET gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *