Nathan, 31, Utrecht (NL)

Sympathieke gigolo Nathan uit Amsterdam

De sympathieke gigolo Nathan uit Amsterdam is heel integer en down to earth. Door zijn charismatische persoonlijkheid voel je je snel vertrouwd en op je gemak in zijn gezelschap.
Mede dankzij zijn opleiding en werk kan hij goed met mensen om gaan en is hij goed bekend met alle aspecten van ‘lichaam en geest’. Gigolo Nathan kan dan ook uitstekend luisteren, aanvoelen en inspelen op jouw behoeften. Echt een leuke man die veel warmte en ervaring uitstraalt!

Persoonlijk bericht van Nathan: “Naast mijn alledaagse baan besteed ik doordeweeks veel tijd aan sport, dit is uiteenlopend van hardlopen tot klimmen en vechtsport. Verder houd ik van lezen, even rustig tijd voor mijzelf. Ook ben ik een sociaal mens, ik heb veel vrienden en familie waar ik graag naar toe ga om samen te sporten of lekker te eten. Dat is meteen een mooi bruggetje naar iets dat ik ook graag doe: koken. Ik houd van het verzorgen van een gezellige culinaire avond voor een ander waarbij ik, al zeg ik het zelf, best een goede gastheer ben.

Ik zie mijzelf als integer, sympathiek en in de basis positief. Het glas is altijd halfvol! Zo ervaar ik de dates als gigolo ook altijd: als positief. Waar de spanning in het begin natuurlijk nog weleens voelbaar is, vloeit deze aan het einde over naar een gezonde en opwindende spanning. Graag neem ik je mee samen het avontuur in. Tot snel! Liefs, Nathan”.

Stel zoekt man

Ben je een stel M-V en zoek je een hetero man? Ook dan ben je bij gigolo Nathan bij het juiste adres! Nathan draagt bij aan een fijne sfeer en past zich uitstekend aan jullie wensen aan.

De foto’s in dit profiel zijn van Nathan, meer (herkenbare) foto’s sturen we je op verzoek graag toe. Dat kan via Whatsapp of via Telegram of via email [email protected]

Gigolo Nathan is beschikbaar voor vrouwen en stellen M-V.

Boek gigolo Nathan

English:

Sympathetic gigolo Nathan from Amsterdam

The sympathetic gigolo Nathan from Amsterdam is very honourable and down to earth. His charismatic personality makes you quickly feel familiar and at ease in his company.
Partly thanks to his education and work, he is good at dealing with people and is well acquainted with all aspects of ‘body and mind’. Gigolo Nathan is therefore excellent at listening, sensing and responding to your needs. Truly a nice man who radiates a lot of warmth and experience!

Personal message from Nathan: “Besides my everyday job, I spend a lot of time on sports during the week, this varies from running to climbing and martial arts. Furthermore, I love reading, having some quiet time to myself. I am also a social person, I have a lot of friends and family I like to visit for sport or a nice meal. This is a nice bridge to something I also like to do: cooking. I love providing an enjoyable culinary evening for another person in which, if I do say so myself, I am quite a good host.

I see myself as having integrity, being sympathetic and fundamentally positive. The glass is always half full! This is also how I always experience dates as a gigolo: as positive. Whereas the tension is of course palpable at the beginning, at the end it turns into a healthy and exciting tension. I would love to take you on an adventure together. See you soon! Love, Nathan”.

 

Persoonlijke gegevens

Afkomst

Huidskleur

Standplaats

Land

Leeftijd

Lengte

Gewicht

Haarkleur

Kleur ogen

Tatoeages

Piercings

Roken

Reizen

Opleiding

Talen

,

Interesses

, ,

Seksuele geaardheid

Specialiteiten

, , ,

Dining

, ,

Geschapen

Tarieven zijn all in, ook geldend voor een koppel M-V, en excl. reiskosten:

2 uren € 520
3 uren € 680
4 uren € 840
5 uren € 1.000
V.a. 6 uren, met korting € op aanvraag
Dinner date € op aanvraag
Nacht € op aanvraag
Weekend € op aanvraag

 

Beoordelingen

 1. AllSensez

  Goede avond Gisèle & Erwin ,
  Afgelopen vrijdag weer een fantastische avond gehad met Nathan. Het was
  Carola een onvergetelijke avond en ervaring.
  Vriendelijk groetend C. en R.

 2. AllSensez

  Gisteravond een date gehad met een dame, Dave en Nathan. Het was men eerste keer dat ik een escortedate boekte. Ze stelden me meteen gerust. Ze waren op en top professioneel en namen initiatief. Je ziet dat ze bakken ervaring hebben en ze hebben ook de looks en body. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank aan hen alledrie! H.

 3. AllSensez

  Goede middag,
  Gisteravond heeft C. weer een Topavond gehad met Nathan.

  Vanaf minuut een tot aan het eind van de avond heeft ze enorm genoten. Nathan is een geweldige minnaar en een heel fijn persoon waar je ook lekker mee kan praten en lachen.
  Ook ik (Richard) heeft genoten van het feit dat ik hun beide heerlijk zag genieten tijdens / van date.
  We zien nu al uit naar een volgende Date.
  Vriendelijk groetend C. en R.

 4. AllSensez

  Goede morgen,
  We hebben gisteravond een TOP avond gehad met Nathan.
  Wat een leuke gozer zeg, Carola kwam heel goed aan haar trekken.
  Complimenten, groetend C. en R.

 5. AllSensez

  Complimenten hoe Nathan mij op mijn gemak heeft gesteld! Erg fijne ontmoeting. Goed weekend toegewenst. J.

 6. AllSensez

  Hi, it was a great evening thanks, Nathan was great. J.

 7. AllSensez

  Beste Erwin en Gisele,
  Hierbij even een korte feedback van de boeking met Nathan. Wat ons betreft hadden we een hele leuke klik en voelde Nathan ons goed aan. Hierdoor hebben we een heel gezellige, ontspannen en geslaagde avond beleefd. We hopen dat Nathan dit ook zo heeft ervaren? Wat ons betreft was het in ieder geval voor herhaling vatbaar! Wil je onze dank aan hem overbrengen? Jullie bedankt voor het regelen! Groetjes, S.

 8. AllSensez

  Hoi Nathan, bedankt voor de geweldige date. Je stelde mij erg gerust en ook R. voelde zich op zijn gemak. Het voelde vertrouwd en je zag er perfect uit! Goed uiterlijk en innerlijk😊 R. en ik hebben ervan genoten, nog meer dan we hadden verwacht. Een ervaring om nooit te vergeten en wie weet voor herhaling vatbaar. Groetjes R. en M. xx

 9. Admin

  Beste Erwin en Gisele,
  Het was een superleuke avond met Nathan! In het begin waren we allebei best gespannen en eigenlijk vond ik dat heel ontwapenend. We raakten snel in gesprek waardoor we mentale en daarna zeker ook fysieke overeenkomsten vonden.
  Door de warme herinneringen verscheen er regelmatig een hele vette grijns op mijn gezicht in de afgelopen week.
  Ik verheug me op een volgende gelegenheid die zeker wat langer mag duren want de tijd vloog voorbij! Nathan is een oprecht leuke man die barricades wegneemt doordat hij zelf heel open minded en attent is.
  Dank jullie wel!
  Fijne avond,
  G.

  Hoi Erwin en Gisele, afgelopen zondag was boven verwachting.
  Het was mijn eerste date op deze manier en Nathan is een ongelofelijke lieve en zorgzame jongeman. En was ook nog heel gezellig. Gepraat en gelachen en genoten. Dus bedank hem maar van mij.
  Gr S.

  Hello, Nathan was cute and kind, but also very fit and experienced… i was definitely satisfied with him!
  Greetings S.

  Hi! Het was erg goed bevallen met Nathan. Bedankt voor het vragen. Het was heel relaxt, voelde mij ontzettend op mijn gemak.?
  T.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres en de naam dienen ter verificatie en worden nadrukkelijk NIET gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *